Eftersyn af bremserne

For at undgå nedsat bremseevne bør du få dine bremser kontrolleret mindst en gang om året, og helst to gange om året. Dette bør gøres af en professionel og vil omfatte en inspektion af bremsesystemet, bremseklodser og bremseskiver samt justeringer af bremserne for at sikre, at de fungerer korrekt. Fordi vi altid ønsker, at din sikkerhed skal komme i første række, omfatter vores bremse- og koblingsinspektion ikke blot en inspektion af dine bremser, men også justering og tilbud på reperation af defekte dele.

Når du får renset og kontrolleret dine bremser, forlænger du ikke kun bremseklodsenes levetid, men sikrer også, at din bil standser på kortest mulig afstand. Bremsevæsken og smøringen kontrolleres også under et bremseeftersyn for at sikre, at alle sikkerhedssystemer er fuldt funktionsdygtige.

Vi anbefaler, at du får dine bremser kontrolleret mindst en gang om året. Vi tilbyder et bremsetjek som en del af vores standardservice, eller du kan bestille det separat. Vores specialist tjekker skiver og klodser foran samt bremserne bagtil. Han eller hun vil også kontrollere parkeringsbremsen og servicere bremsesystemet, hvis det er nødvendigt. Hvis din bil har ABS eller ESP, fylder vi også væske på i disse.

 

KONTAKT OS

AUTO GUARD

Vallensbækvej 44

2625 Vallensbæk

SEND EN MAIL

 

22 41 46 46

Hænger din bremsekaliber?

Bremser er hydrauliske systemer. Når du træder på bremsepedalen, tilføres bremsevæske til bremsekaliberen. Med tiden øges risikoen for, at bremserne hænger fast eller synker. Under et bremseservice på vores værksted kontrollerer vores mekanikere, om bremsekaliperne hænger fast.

En bremsekaliber, der sidder fast, skal repareres eller udskiftes så hurtigt som muligt. Bremser er en vigtig køretøjskomponent. Hvis der går noget galt med bilens bremser, kan konsekvenserne være tragiske. Det er derfor vigtigt at holde din bil i god stand og fuldt funktionsdygtig.

Udskiftning af tromlebremse

Vi udfører udskiftning af tromlebremser på mange mindre og ældre biler. Selv om skivebremser er blevet meget mere udbredt på grund af deres effektivitet, har mange mindre og ældre biler stadig tromlebremser.

Hvis din bil har tromlebremser, skal du kigge efter tegn på slitage som f.eks. vibrationer eller bremsestøj. Hvis din bil bremser uregelmæssigt, eller håndbremsen føles løs, kan det betyde, at tromlebremsen skal udskiftes. Tromlebremser holder generelt mellem 80.000 og 140.000 kilometer, og vi anbefaler, at du renser dem ca. hvert andet år, afhængigt af hvor meget du kører.