Udskiftning af bilbatteri

Et bilbatteri skal holdes i god stand, for der er intet mere frustrerende end et "fladt batteri, der ikke kan starte motoren". Hvis du kører mange korte ture, er det tilrådeligt at genoplade dit bilbatteri en gang om ugen eller hver 14. dag for at holde det på maksimal kapacitet.

I et bilbatteri er bly/metalpladerne omgivet af syre. Når batteriet bliver slidt op, falder syreindholdet, og væsken består hovedsagelig af demineraliseret vand. Hvis temperaturen falder under frysepunktet, fryser dette vand, og der er ikke tilstrækkelig strøm til at starte bilen. Hvis det er rigtig koldt udenfor, er det en god idé at tænde lyset; dette vil generere varme i batteriet, og når det bliver varmt, kan der være strøm nok til at starte bilen. Dette er dog kun en midlertidig løsning, og du bør udskifte dit batteri så hurtigt som muligt!

Hvis du har problemer med at starte din bil, kan du ringe til os eller besøge dit lokale værksted og tale med en af vores mekanikere. Vi finder den rigtige løsning til dig.

 

KONTAKT OS

AUTO GUARD

Vallensbækvej 44

2625 Vallensbæk

SEND EN MAIL

 

22 41 46 46